• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Hilversum

Denkt u aan Hilversum, dan denkt u aan bijvoorbeeld radio 538, Veronica of RTL4. Maar Hilversum heeft ook veel mooie natuur die mooi past bij onze grijze en witte Engelse Taxi.

Bijvoorbeeld mooie heidevelden in het Goois Natuurreservaat of Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Mogelijkheden te over voor een mooie trouwreportage.

Bussum, Laren, Baarn en Loosdrecht zijn leuke plaatsen in de omgeving. De Loosdrechtse plassen of paleis Soestdijk in Baarn zijn zeker een bezoekje waard.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur goedkoop trouwauto’s in Hilversum

Kies voor stijlvolle trouwauto’s voor uw bruiloft in Hilversum. Onze chauffeurs halen u stipt op tijd op tegen een verrassend lage huurprijs. Kiest u voor luxe? Wij hebben een klassieke witte trouwauto, witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, klassieke trouwauto’s, 1988 (witte auto), witte London cab, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), witte Engelse taxi, grijze London cab en de klassieke Austin FX4 Plus.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!