• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Hengelo

De stad Hengelo is nog niet zo oud. u vindt hier dus geen eeuwenoude gebouwen. Toch heeft Hengelo een aantal mooie gebouwen die op de monumentenlijst staan. Vooral de Sint Lambertusbasiliek vormt een passende achtergrond voor wat mooie trouwfoto’s. Maar ook het stationsgebouw is een monument; een leuke achtergrond voor mensen die van een industrieel sfeertje houden.

Het dorpje Borne ligt slechts op een aantal kilometers en het beschermde dorpsgezicht leent zich uitstekend voor mooie foto’s. In Delden vind u kasteel Twickel.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur een echte Engelse taxi in Hengelo!

Kies voor echte Engelse taxi’s met chauffeur en rijd in stijl op uw trouwdag. Ook naar een gala kunt u in een unieke taxi vervoerd worden, tegen lage tarieven. Inclusief chauffeur. Kiest u voor onze witte trouwauto’s, klassieke trouwauto’s, witte London cabs, grijze London cabs, witte Engelse taxi’s, de witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen, de grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak, de klassieke Austin FX4 Plus, 1988 (witte auto) of de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto)?

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!