• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Helmond

Helmond is een voormalige vestingstad. Een leuke wijk die daaraan refereert is Brandevoort ofwel ’De Veste’ dat de vorm heeft van een vestingstad. De huizen zijn hier in een ouderwetse stijl gebouwd met gedecoreerde gevels en woningen in bijzondere vormen. Leuk als achtergrond voor uw trouwfoto’s. Ook zeker een bezoekje waard is Kasteel Helmond. Een prachtig vierkant kasteel.

Leuke plaatsen in de omgeving van Helmond zijn Laarbeek, Someren en Deurne. Kasteel en landgoed Croy in Laarbeek biedt een prachtige achtergrond voor een trouwreportage.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Kies voor een van onze klassieke trouwauto’s

Huur onze klassieke trouwauto’s voor uw huwelijksdag en omring uzelf en bijzondere gasten met stijl en luxe. Onze huurauto’s voor bruiloften zijn voordelig geprijsd inclusief chauffeur. Auto’s die wij bieden zijn de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), witte trouwauto, de klassieke Austin FX4 Plus, klassieke trouwauto’s, 1988 (witte auto), witte Engelse taxi, grijze London cab, witte London cab, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak en witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!