• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Heerlen

Heerlen heeft een zeer levendig centrum met diverse monumenten die een mooi decor kunnen vormen voor een trouwreportage. Maar ook voor een groene achtergrond bent u in Heerlen aan het juiste adres. Rondom Heerlen liggen een aantal bossen en een natuurgebied. Daar zijn een aantal kastelen, boerderijen en molens te vinden. Heerlen heeft dus genoeg te bieden! Ook in het nabijgelegen Landgraaf ligt een prachtig kasteel omgeven door groen. Maar het mooiste en grootste kasteel is te vinden in Hoensbroek. Kasteel Hoensbroek is in de dertiende eeuw gebouwd.

Viert u uw bruiloft in de omgeving van Kerkrade? Dan is een bezoek aan Abdij Rolduc zeer zeker de moeite waard. u bent dan verzekerd van een prachtige achtergrond voor een trouwreportage. Liever wat foto’s in het groen? Breng dan een bezoek aan de botanische tuin in Kerkrade. Ook de GaiaZOO is zeker de moeite waard als u op zoek bent naar een natuurlijke mooie groene achtergrond.

Vanuit Kerkrade ben u zo in Duitsland. Ook daar zijn prachtige natuurgebieden en monumenten te vinden.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Trouwen in Heerlen met een van onze klassieke trouwauto’s

Kies voor een luxe klassieke auto met chauffeur op uw trouwdag. Bij ons huurt u voordelig de klassieker van uw keuze voor comfortabel vervoer. Uiteraard inclusief eigen chauffeur. Wij bieden voordelige witte Engelse taxi’s, 1988 (witte auto), klassieke trouwauto, de klassieke Austin FX4 Plus, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), grijze London cab, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, witte London cab en witte trouwauto.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!