• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Heerenveen

Als u aan Heerenveen denkt, denkt u bijna automatisch aan schaatsen. Voor de schaatsliefhebber is het een leuk idee om wat foto’s in Thialf te nemen. Er staan twee bijzondere gebouwen in Heerenveen: Crackstaete en Oenemanstate en een mooie molen. Op zoek naar groen? Ga dan naar het prachtige parkgebied Oranjewoud.

In het nabijgelegen Wolvega staat de hoogste molen van Nederland. En in Joure vind u een aantal kerken, molens en parken. Genoeg mogelijkheden voor een levendige trouwreportage dus.

Onze Engelse taxi’s is niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur voordelig een klassieke trouwauto

Maak gebruik van de mooiste klassieke trouwauto’s op uw trouwdag en geniet in stijl van onze uitstekende service. Onze chauffeur staat stipt op tijd voor u klaar. In ons uitgebreide wagenpark hebben wij klassieke trouwauto’s, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), de witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen, de grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak, witte Engelse taxi’s, witte trouwauto’s, 1988 (witte auto), witte London cabs, de klassieke Austin FX4 Plus en grijze London cabs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!