• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Hardenberg

De stad Hardenberg is nog niet zo oud. u vindt hier dus geen eeuwenoude gebouwen. Toch heeft Hardenberg een aantal mooie gebouwen die op de monumentenlijst staan.

Vooral de Sint Lambertusbasiliek vormt een passende achtergrond voor wat mooie trouwfoto’s. Maar ook het stationsgebouw is een monument; een leuke achtergrond voor mensen die van een industrieel sfeertje houden.

Het dorp Borne ligt slechts op een aantal kilometers en het beschermde dorpsgezicht leent zich uitstekend voor mooie foto’s. In Delden vindt u kasteel Twickel.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur voordelig uw klassieke auto

Kies voor klassieke auto’s op uw trouwdag. Hiermee kunnen u en belangrijke gasten omringd door luxe vervoerd worden. Ontdek onze lage huurtarieven inclusief chauffeur. Wij leveren witte Engelse taxi’s, witte trouwauto’s, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), de grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak, de witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen, grijze London cabs, 1988 (witte auto), de klassieke Austin FX4 Plus, witte London cabs, klassieke trouwauto’s.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!