• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Haarlemmermeer

De grootste attractie in Haarlemmermeer is Schiphol. Als u iets met vliegtuigen hebt, is het natuurlijk best leuk om met een vliegtuig op de foto te gaan. Bent u meer van de natuur, dan gaat u naar het Haarlemmermeerse bos of natuurlijk naar de Keukenhof in het nabijgelegen Lisse. In Haarlemmermeer zijn ook diverse oude gemalen te vinden.

Andere leuke plaatsen in de buurt zijn Hoofddorp, Nieuw Vennep en Hillegom.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Kies voor een goedkope Engelse taxi

Kies voor echte Engelse cabs als trouwauto of voor het vervoer naar een gala of een andere bijzondere gelegenheid. Tevens verhuren wij een klassieke witte trouwauto, klassieke trouwauto’s, grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, witte London cab, witte Engelse taxi, grijze London cab, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, de klassieke Austin FX4 Plus en de 1988 (witte auto).

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!