• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Haarlem

Haarlem heeft een historische binnenstad met allerlei leuke hofjes, grachten en pleinen die een perfecte achtergrond vormen voor een aantal mooie trouwfoto’s.
Ook voor de Amsterdamse Poort of langs de oever van de Spaarne is het leuk fotograferen.
Houdt u van een beetje anders dan anders? Laat u dan fotograferen voor de Koepelgevangenis. Misschien niet iets dat u met een huwelijk associeert, maar zeker een bijzonder gebouw om te zien.
Leuke gemeenten in de omgeving van Haarlem zijn Bloemendaal, Heemstede, Aerdenhout en Zandvoort.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Klassieke auto’s goedkoop huren

In stijl en goedkoop klassieke auto’s huren voor uw bruiloft of voor het vervoer naar een gala? Bij ons huurt u voordelig een luxe auto met chauffeur in Haarlem, zoals de witte Engelse taxi, de klassieke Austin FX4 Plus, grijze London cab, witte London cab, witte trouwauto’s, klassieke trouwauto’s, de witte Engelse taxi’ met bordeaux rood dak en chrome velgen, grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto) en de 1988 (witte auto).

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!