• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Groningen

De gelijknamige hoofdstad van de provincie staat natuurlijk vooral bekend om de Martinitoren. Deze toren die op de Grote Markt in Groningen te vinden is, biedt een prachtig uitzicht over de stad en is daarmee een fantastische locatie voor echte Groningse trouwfoto’s.

Wat ook zeker een bezoekje waard is, is de Fraeylemaborg, een burcht uit de dertiende eeuw grenzend aan een park dat is aangelegd in een Engelse stijl. Verder is eigenlijk de gehele Groningse binnenstad een geweldige plek om leuke foto’s te schieten of even bij te komen met een drankje.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur voordelig een stijlvolle trouwauto

Wilt u op uw trouwdag gebruik maken van een luxe klassieke auto met chauffeur tegen een laag tarief? Onze chauffeurs staan stipt op tijd en goed gekleed voor u klaar. We denken graag met u mee. Kies uit de klassieke Austin FX4 Plus, de witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen, witte London cabs, grijze London cabs, klassieke trouwauto’s, de grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak, witte Engelse taxi’s, 1988 (witte auto), de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto) en witte trouwauto’s.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!