• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Gouda

Op de foto met een kaas of een stroopwafel? Welnee, Gouda heeft echt wel wat meer te bieden dan dat. Hoewel het best grappig is als u uit Gouda komt om met een kaas te poseren… En het Huis van de stad, het nieuwe stadhuis, schijnt op een stroopwafel te lijken.

Maar Gouda heeft ook de langste kerk van Nederland en een prachtig stadhuis als u voor wat meer traditionele foto’s gaat.
Rondom Gouda liggen de gemeenten Reeuwijk, Waddinxveen, Moordrecht en Woerden met ieder hun eigen mooie plekjes. En Gouda wordt omringd door oer-Hollandse weilanden en polders. Kortom Gouda heeft genoeg te bieden.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Rijd in stijl naar uw bruiloft

Kies voor onze bijzondere klassieke auto’s voor het vervoeren van de bruid en belangrijke gasten op uw trouwdag. Goedkoop te huren inclusief chauffeurs. Bij ons huurt u witte trouwauto, klassieke trouwauto’s, witte London cab, grijze London cab, witte Engelse taxi, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, de grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak, de klassieke Austin FX4 Plus, 1988 (witte auto) en de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto).

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!