• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Goes

Goes is al ontstaan in de tiende eeuw. Daarom vindt u hier vele monumenten zoals de Maria Magdalenakerk, het stadhuis en vele oude straten en pleinen. Ook is er een mooie stadshaven. Minder bekend is dat er ook een route dwars door Goes loopt langs mooie natuur: Het Kiekendiefpad. Kortom, voldoende mooie achtergronden voor een prachtige trouwreportage.

Leuke plaatsen in de omgeving van Goes zijn Kapelle en Reimerswaal.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Kies voor klassieke Engelse trouwauto’s

Laat u vervoeren op uw trouwdag met een voordelige luxe klassieke auto inclusief chauffeur. Wij zorgen ervoor dat uw dag volgens planning op rolletjes loopt. Dat wordt genieten! Kiest u voor een grijze London cab, klassieke trouwauto, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, witte Engelse taxi, 1988 (witte auto), de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), witte trouwauto, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, de klassieke Austin FX4 Plus of de witte London cab?

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!