• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Enschede

In Enschede staat een mooie middeleeuwse kerk op de oude markt. Ook is er een synagoge te vinden. Meer van de natuur? Enschede heeft drie stadsparken, een haven en er lopen een aantal beken door de stad.

Op zoek naar mooie natuur in de omgeving van Enschede? Breng dan zeker een bezoek aan Losser. In Haaksbergen vind u het landgoed Lankheet. En in Enschede zit u natuurlijk op een steenworp afstand van het mooie Duitsland.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur uw favoriete klassieker of Engelse taxi rondom Enschede

Naar een gala of op uw trouwdag gebruik maken van een klassieke auto of Engelse taxi’s? Arriveer in stijl met een voordelige huurauto inclusief chauffeur op uw bijzondere dag. Kies uit onze witte trouwauto, de klassieke Austin FX4 Plus, witte Engelse taxi, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, klassieke trouwauto’s, witte London cabs, 1988 (witte auto), grijze London cab, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto) en de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!