• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Emmen

In Emmen is vooral Dierenpark Emmen bekend. En dat is natuurlijk ook een prachtige locatie voor trouwfoto’s. Maar ook in de stad zelf zijn een aantal parken te vinden. Verder staan er een aantal mooie kerken en een synagoge. In de directe omgeving liggen vele boerderijen en natuurlijk niet te vergeten, de Hunebedden. De fotolocatie bij uitstek voor echte Drentenaren.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur een authentiek Engelse taxi!

Laat u in stijl naar uw themafeest, gala of bruiloft in Emmen vervoeren met een unieke Engelse taxi. Onze huurtarieven zijn zeer gunstig. Uiteraard inclusief chauffeur. Bij ons huurt u goedkoop klassieke trouwauto’s, de witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen, witte trouwauto’s, 1988 (witte auto), grijze London cabs, witte London cabs, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), de klassieke Austin FX4 Plus, witte Engelse taxi’s en grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!