• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Eindhoven

Zoals bijna alle grote plaatsen, heeft Eindhoven een mooi groot marktplein waar veel gezelligheid te vinden is. De Sint-Catharinakerk is waarschijnlijk het mooiste gebouw van Eindhoven, met twee 73 meter lange torens. Bij Eindhoven hoort Philips en deze invloed is op meerdere plekken in de stad terug te vinden. Bezoek ook zeker het Stadswandelpark waar diverse beeldende kunst te zien is.

Leuke plaatsen in de omgeving van Eindhoven zijn Best, Veldhoven, Waalre en Geldrop-Mierlo. De Malpie, een natuurgebied in Valkenswaard, nabij Eindhoven, biedt een prachtig decor voor een trouwreportage.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur voordelig een klassieke trouwauto

Laat u rondrijden in een van de klassieke trouwauto’s in ons wagenpark. Huur uw favoriete auto nu voordelig inclusief chauffeur in Eindhoven. Wij bieden de 1988 (witte auto), de witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen, witte Engelse taxi, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), klassieke trouwauto’s, witte trouwauto, grijze London cab, witte London cab, de klassieke Austin FX4 Plus, en grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak.

Vanaf Eindhoven kunt u ook direct het vliegtuig pakken om aan uw huwelijksreis te beginnen. Kijk of het voordeliger is om te parkeren bij Eindhoven Airport of dat onze taxichauffeur u in de trouwauto afzet bij het vliegveld.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!