• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Ede

Zoals de meeste plaatsen in Gelderland, is ook Ede omgeven door prachtig natuurschoon. Verder heeft Ede een gezellige binnenstad en zijn er een aantal mooie molens te vinden die het goed doen als achtergrond op een trouwfoto. Ook staat Ede bekend om zijn vele kerken.

In de omgeving van Ede liggen een aantal mooie plaatsen die zeker een bezoek waard zijn. Wageningen heeft een mooi kasteel en een aantal botanische tuinen.

Barneveld heeft niet alleen kippen, maar ook een kasteel, een kerk en een korenmolen. En vanuit Ede zit u zo in de provincie Utrecht die op haar beurt weer vele mooie plekken voor foto’s heeft.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur voordelig een Engelse klassieker met chauffeurs

Daar komt de bruid! Arriveer in stijl in een bijzondere Engelse bruidsauto met chauffeur. Informeer naar onze zeer voordelige tarieven voor bijzondere auto’s. Kies voor een van onze bijzondere auto’s: de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), 1988 (witte auto), de klassieke Austin FX4 Plus, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, witte trouwauto, klassieke trouwauto’s, grijze London cab, witte Engelse taxi, witte London cabs en witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!