• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Dronten

In Dronten is Roggebotstaete de moeite van het bezoeken waard. Dat is een ecologisch landgoed gelegen aan het Vossemeer. Daarnaast zijn er veel kunstwerken te vinden in het centrum.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur voordelig de trouwauto van uw dromen

Kies voor een stijlvolle klassieke trouwauto met chauffeur tegen een zeer voordelig tarief. Zo arriveert u in stijl en stipt op tijd. Informeer naar de mogelijkheden, we denken graag met u mee. Rijdt u straks rond in onze de grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak, 1988 (witte auto), klassieke trouwauto’s, witte Engelse taxi’s, de witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), witte trouwauto’s, grijze London cabs, witte London cabs of de klassieke Austin FX4 Plus?

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!