• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Drachten

In Drachten springt het Carillon het meest in het oog. Een grappige achtergrond voor een paar leuke foto’s. Verder vindt u in Drachten prachtige natuur. Ook in het nabijgelegen Ureterp zijn mooie natuurgebieden. Bossen en heidevelden vindt u in Beetsterzwaag.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Kies voor een stijlvolle trouwauto

In en rondom Drachten trouwen? Laat u dan vervoeren in een luxe Engelse trouwauto inclusief uw eigen chauffeur. Maak kennis met onze perfecte service tegen verrassend lage tarieven voor vervoer. Bij ons huurt u grijze London cabs, 1988 (witte auto), klassieke trouwauto’s, de grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak, de witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen, witte trouwauto’s, witte Engelse taxi’s, de klassieke Austin FX4 Plus, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto) en witte London cabs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!