• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Dordrecht

Dordrecht is de oudste stad van Nederland. Genoeg historische plekjes voor een paar mooie foto’s dus. Vervolgens een trip naar de Biesbosch voor wat mooie natuurplaatjes en het trouwboek is al voor een deel gevuld. Misschien nog een stop bij de Ark van Noach voor wat foto’s die anders dan anders zijn en een bezoek aan een van de omliggende gemeenten Zwijndrecht, Papendrecht, Hardinxveld-Giessendam of Barendrecht? Dordrecht heeft genoeg te bieden!

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Klassieke Engelse auto’s huren

Goedkoop luxe vervoer op uw bijzondere dag? Dan kiest u voor een van onze klassieke trouwauto’s met chauffeur. Kies bijvoorbeeld voor een witte trouwauto, klassieke trouwauto’s, witte London cab, grijze London cab, witte Engelse taxi, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, de klassieke Austin FX4 Plus, 1988 (witte auto) en de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto).

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!