• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Deventer

Deventer is een van de vijf oudste steden van Nederland. Op het marktplein staan vele monumentale panden. Maak ook zeker een foto met De Waag en de Wilhelminafontein.

Voor foto’s met een natuurlijke achtergrond kun u naar Olst-Wijhe; daar vind u natuurgebied De Duursche Waarden. Ook Raalte heeft een aantal natuurgebieden en een mooie basiliek. In Rijssen-Holten zijn een aantal monumenten te vinden.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur een van onze klassieke trouwauto’s tegen lage tarieven

Onze chauffeur zorgt er op u trouwdag voor dat u op tijd en in stijl arriveert. Kies uw unieke klassieke trouwauto tegen verrassend lage tarieven. Rijdt u straks rond in witte trouwauto, klassieke trouwauto’s, witte London cab, grijze London cab, witte Engelse taxi, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, de klassieke Austin FX4 Plus, 1988 (witte auto) of de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto)?

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!