• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Den Haag

Den Haag staat natuurlijk vooral bekend om het koningshuis en de regering. De paleizen en de gebouwen aan het binnenhof zijn dan ook een prachtige achtergrond voor een bruidsreportage. Maar ook bijvoorbeeld Madurodam, de duinen of het Haagse Bos zijn fraaie locaties voor trouwfoto’s.

In de omliggende gemeenten van Den Haag zijn ook heel wat mooie plekjes te vinden. Wat dacht u van het strand van Scheveningen of Kijkduin? De fraaie omgeving van Wassenaar of het oude centrum van Rijswijk? Komt u uit het Westland, Voorburg-Leidschendam, Naaldwijk of Voorschoten? Dan heeft u daar vast uw eigen favoriete plekjes voor een leuke reportage.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Welke klassieke auto’s kunt u huren?

Met klassieke trouwauto’s maakt u de mooiste dag van uw leven extra bijzonder. Kies voor stijlvol en comfortabel vervoer in een van onze klassiekers. Wij bieden een witte trouwauto, klassieke trouwauto’s, witte London cab, grijze London cab, witte Engelse taxi, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, de grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak, de klassieke Austin FX4 Plus, 1988 (witte auto) en de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto).

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!