• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Coevorden

In Coevorden staat het Kasteel van Coevorden. Een perfecte achtergrond voor een aantal romantische trouwfoto’s. Er is ook een bijzondere Oranjebank te vinden in Coevorden die speciaal is neergezet voor een deel van de Koninklijke familie. Coevorden heeft een beschermd stadsgezicht en een gezellig oud centrum.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur voordelig een Engelse auto

Plant u een bruiloft? Dan is het leuk om te kiezen voor een echte Engelse trouwauto met eigen chauffeur. Onze tarieven zijn bijzonder voordelig. Dat wordt optimaal genieten. Wij leveren grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak, de klassieke Austin FX4 Plus, witte trouwauto’s, witte London cabs, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), grijze London cabs, 1988 (witte auto), klassieke trouwauto’s, de witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen en witte Engelse taxi’s.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!