• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Breda

Breda heeft een gezellig marktplein met een oud stadhuis en de Onze-Lieve-Vrouwekerk. De bomen die op het marktplein staan, zorgen voor een gezellige sfeer. De haven van Breda is ook zeker een aanrader. De vele historische panden aan de oever geven het een gezellige sfeer. Ook heeft Breda een mooi kasteel, een stadspark (Valkenberg) en niet te vergeten het knusse Begijnhof. Kortom, genoeg leuke plekus voor een mooie trouwreportage.

Leuke plaatsen in de omgeving van Breda zijn Etten-Leur, Oosterhout, Moerdijk en Zundert. Vooral Oosterhout en Zundert hebben een groot aantal mooie historische gebouwen. Nabij Zundert zijn een aantal natuurgebieden te vinden.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur voordelig een klassieke trouwauto

Met een klassieke trouwauto is uw bijzondere dag compleet. Kies voor betaalbare luxe en stijl met onze trouwauto’s met eigen chauffeur. U arriveert op tijd en omringd door luxe. Wij verhuren een witte trouwauto, klassieke trouwauto’s, witte London cab, grijze London cab, witte Engelse taxi, de witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, de klassieke Austin FX4 Plus, 1988 (witte auto) en de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto).

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!