• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Assen

In Drenthe is vooral heel veel platteland te vinden. Wat natuurlijk prachtig is als achtergrond voor een trouwreportage. Maar er zijn ook een aantal steden of grote gemeenten die zeker een bezoek waard zijn.

Assen wordt vooral geassocieerd met het circuit en de TT van Assen. Niet echt iets waar u aan denkt als u leuke locaties voor trouwfoto’s zoekt. Behalve misschien de echte fans. Een mooi gebouw is het Drents museum. Maar ook de rest van Assen is de moeite waard. Assen heeft namelijk een beschermd stadsgezicht met veel monumenten.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Kies voor bijzonder trouwvervoer

Huur een echte Engelse auto voor het vervoer op de mooiste dag van uw leven. Onze goed geklede en correcte chauffeurs staan graag voor u klaar. Onze huurtarieven voor de auto’s zijn bijzonder laag. Wij bieden bijzondere witte trouwauto’s, grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak, witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), witte London cabs, klassieke trouwauto’s, de klassieke Austin FX4 Plus, 1988 (witte auto), grijze London cabs en witte Engelse taxi’s.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!