• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Arnhem

De hoofdstad van Gelderland heeft genoeg te bieden voor een leuke trouwreportage. Wilt u iets anders dan anders? Laat u dan fotograferen in het openluchtmuseum. Een plek vol met historische boerderijen, huizen én bewoners voor een ’ouderwetse’ bruiloft.

Bent u op zoek naar een natuurlijke omgeving voor uw foto’s? Bezoek dan Burgers Zoo of een van de mooie parken van de stad. In het centrum zijn prachtige historische gebouwen te vinden. Arnhem heeft dus voor ieder wat wils!

In de omgeving van Arnhem zijn een aantal leuke plaatsen te bezoeken. Zo heeft Rozendaal meerdere mooie monumenten. Lingewaard ligt in het prachtige natuurgebied De Gelderse Poort en bezit het unieke Kasteel Doornenburg. En ook Westervoort en Overbetuwe zijn zeker een bezoekje waard.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur een van onze unieke Engelse trouwauto’s

Met een bijzondere Engelse auto rijdt u op uw trouwdag rond in luxe en stijl. Onze huurtarieven zijn bijzonder voordelig. Uiteraard inclusief chauffeur. U kunt kiezen voor klassieke trouwauto’s, 1988 (witte auto), de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), witte London cab, de klassieke Austin FX4 Plus, witte Engelse taxi, grijze London cab, witte trouwauto, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen en de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!