• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Apeldoorn

Denkt u aan Apeldoorn, dan denk u natuurlijk meteen aan Paleis Het Loo. Een paleis is natuurlijk de perfecte achtergrond voor de romantische zielen onder ons. Naast het paleis is het grote natuurpark Berg & Bos gelegen. Ook hier weer volop mogelijkheden voor prachtige trouwfoto’s. Gek op apen? Dan brengt u natuurlijk een bezoek aan de Apenheul voor een aantal hele verrassende foto’s.

Meer een strandtype? Tussen het nabijgelegen Epe en Heerde, vind u het Heerderstrand. In Brummen staan de twee grootste mammoetbomen van Nederland. Ook het nabijgelegen Nunspeet, Ermelo en Voorst bieden leuke plekjes voor mooie foto’s.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Kies voor Engelse trouwauto’s op uw huwelijk

Huur voordelig een luxe Engelse trouwauto inclusief chauffeur voor uw bijzondere dag. Geniet van goed en betrouwbaar vervoer zonder zorgen en voeg een sprankje luxe toe aan uw bijzondere dag! Wij verhuren een London cabs, witte London cab, witte Engelse taxi, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, 1988 (witte auto), witte trouwauto, klassieke trouwauto’s, de klassieke Austin FX4 Plus en de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto).

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!