• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Amsterdam

Wat heeft de hoofdstad van Nederland niet te bieden! De prachtige binnenstad met historische gebouwen vormt al een prachtig decor voor trouwfoto’s. Maar ook in het Vondelpark, het Paleis op de Dam, het Rijksmuseum of Artis zijn prachtige plaatjes te schieten. Wilt u liever een beetje weg van de drukte, ga dan naar een van de omliggende gemeenten zoals Duivendrecht of Diemen of naar een van de buitenwijken van Amsterdam.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Goedkope trouwauto huren

Voordelig klassieke Engelse trouwauto’s huren voor uw bruiloft of gala in Amsterdam? Huur dan snel een van onze stijlvolle auto’s inclusief chauffeur tegen een laag tarief: grijze London cabs, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, klassieke trouwauto’s, 1988 (witte auto), witte Engelse taxi, witte London cab, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), de klassieke Austin FX4 Plus en witte trouwauto’s.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!