• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Amstelveen

Amstelveen ligt vlakbij Amsterdam; dus als u van de stad houdt, is dat natuurlijk de perfecte plek om uw bruiloft te vieren en een trouwreportage te maken. Maar ook in Amstelveen zijn genoeg leuke plekje te vinden. Er is een mooie Japanse Kiezeltuin bij het Cobra museum, er zijn diverse kerken en een stadhuis; en een deel van het Amsterdamse Bos ligt in Amstelveen.

Leuke plaatsen in de omgeving zijn, naast natuurlijk Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel, Badhoevedorp en Uithoorn.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Voordelig Engelse auto’s huren voor het trouwen in Amstelveen?

Kies voor bijzonder vervoer op uw trouwdag. Huur voordelig onze klassieke trouwauto’s inclusief chauffeur voor het vervoer op uw bijzondere dag. Dat wordt genieten! Wij verhuren de voordelige grijze London cab, witte trouwauto, klassieke trouwauto’s, witte London cabs, 1988 (witte auto), witte Engelse taxi, witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, klassieke Austin FX4 Plus, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto) en grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!