• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Amersfoort

Amersfoort is een zeer groene stad en is zelfs een keer uitgeroepen tot groenste stad van Europa. Daarnaast heeft Amersfoort een prachtig oud centrum waarvan een groot deel van de gebouwen nog uit de middeleeuwen stamt. Met een aantal kerken, stadspoorten en vele andere rijksmonumenten, zijn er in Amersfoort genoeg leuke plekjes te vinden voor een mooie trouwreportage. Bent u meer van de natuur? Bezoek dan Dierenpark Amersfoort.

Leuke plaatsen in de omgeving van Amersfoort zijn Hoogland en Hooglanderveen.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Met klassieke trouwauto’s stijlvol op weg

Kiest u voor een stijlvolle klassieke trouwauto voor uw trouwdag in Amersfoort? Wij verhuren prachtige auto’s met chauffeur tegen een verrassend lage prijs. Maak uw dag bijzonder! U kunt kiezen voor de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), de klassieke Austin FX4 Plus, 1988 (witte auto), klassieke trouwauto’s, grijze London cab, witte Engelse taxi, witte trouwauto, witte London cabs, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak en de witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!