• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Almere

De stad Almere staat bekend om haar bijzondere architectuur hetgeen een mooie achtergrond vormt voor trouwfoto’s. Houdt u meer van de natuur? Er zijn diverse natuurgebieden in en rondom Almere. En er zijn zelfs stranden te vinden aan de diverse meren zoals het Gooimeer, het IJmeer en het Markermeer.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur voordelig een klassieke trouwauto

Kies voor een luxe klassieker als trouwauto inclusief chauffeur voor uw trouwdag in of rondom Almere. Onze chauffeur staat goed gekleed voor u klaar met een comfortabele auto van uw keuze, zoals de klassieke Austin FX4 Plus, grijze London cabs, de witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen, witte London cabs, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), klassieke trouwauto’s, 1988 (witte auto), witte Engelse taxi’s, de grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak en witte trouwauto’s.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!