• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Almelo

In Almelo is de Geogiuskerk zeer de moeite waard. De Westeres is een gezellige knusse wijk met smalle straatjes. Ook korenmolen De Hoop is een leuke achtergrond voor een trouwfoto.

In de omgeving van Almelo is natuurgebied de Engbertsdijkveen in Twenterand zeker de moeite waard. In Tubbergen staat een mooie basiliek en Borne heeft een beschermd dorpsgezicht. Ook de plaatsen Wierden en Hof van Twente zijn leuk om te bezoeken.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Kies voor een van onze stijlvolle trouwauto’s

Op uw trouwdag rondrijden in een Engelse klassieke trouwauto? Wij verhuren prachtige auto’s inclusief chauffeur tegen de laagste tarieven voor uw bijzondere dag in en rond Almelo. Wij bieden witte trouwauto’s, grijze Engelse taxi’s met een Engelse vlag op het dak, 1988 (witte auto), grijze London cabs, klassieke trouwauto’s, witte Engelse taxi’s, witte London cabs, de witte Engelse taxi’s met bordeaux rood dak en chrome velgen, de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto) en de klassieke Austin FX4 Plus.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!