• Inclusief Chauffeur
  • Oók voor evenementen
  • Authentieke Engelse Taxi
  • Vanaf €80,- per uur

Trouwauto huren Alkmaar

Alkmaar staat vooral bekend om zijn kaas. Er wordt in het voorjaar en in de zomer wekelijks een kaasmarkt gehouden. Maar Alkmaar heeft ook een historische binnenstad met een waaggebouw en een prachtig stadhuis. Er zijn diverse kerken te vinden en intieme hofjes. Genoeg leuke plekjes voor trouwfoto’s dus.

Houdt u meer van het strand? Egmond aan zee, Castricum en Schoorl liggen vlakbij. De mooie duinen daar lenen zich ook uitstekend voor mooie foto’s. Ook het nabijgelegen Broek op Langedijk heeft leuke plekjes te bieden.

Onze Engelse taxi’s zijn niet alleen te huur voor bruiloften! Maar ook voor chique diners, gala’s, bedrijfsfeesten, eindexamenfeesten etc. en zelfs voor reclamedoeleinden.

Huur voordelig klassieke trouwauto in Alkmaar

Rijd in stijl en luxe naar uw bruiloft in onze klassieke trouwauto in Alkmaar. U huurt onze klassiekers goedkoop en uiteraard staat onze chauffeur voor u klaar. Huur voordelig de Fairway Driver Taxi (1994, grijze auto), de witte Engelse taxi met bordeaux rood dak en chrome velgen, de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak, witte trouwauto, witte Engelse taxi, witte London cab, de klassieke Austin FX4 Plus, grijze London cab, 1988 (witte auto) en klassieke trouwauto’s.

Vraag een vrijblijvende offerte aan middels het onderstaande formulier.

Stuur een e-mail naar info@huureenengelsetaxi.nl als u hinder ondervind met het versturen van uw vraag via het contactformulier!